IETEIKUMI MĀJAS TRENAŽIERU ZĀLES IZVEIDOŠANAI, KAS PALĪDZĒS PIETURĒTIES PIE JŪSU TRENIŅA REŽĪMA

IETEIKUMI MĀJAS TRENAŽIERU ZĀLES IZVEIDOŠANAI, KAS PALĪDZĒS PIETURĒTIES PIE JŪSU TRENIŅA REŽĪMA

5 padomi, lai izveidotu ideālu trenažieru zāli

Lai trenējoties tiktu sasniegti vislabākie rezultāti, galvenais ir mērķtiecība un treniņu regularitāte. Viens no veidiem, kā nodrošināt, ka tiek ievērota Jūsu treniņu programma, ir padarīt to pēc iespējas vienkāršāku. Lielisks veids ir izveidot mājās trenažieru zāli, kas piemērota tieši Jūsu fitnesa mērķiem, un pielāgot sporta aprīkojumu atbilstoši Jūsu izvēlētajai telpai.

5 padomi, lai izveidotu ideālu trenažieru zāli:

1. MĒRĶI

Izvirziet mērķus! Vai Jūs vēlaties audzēt muskuļu masu? Vai varbūt vēlaties zaudēt lieko svaru? Varbūt vēlaties uzlabot ķermeņa lokanību? Vai arī vienkārši vēlaties justies labāk? Padomājiet par saviem fitnesa merķiem un kādā veidā tos sasniegt. Tas palīdzēs Jums vieglāk saprast, kādu aprīkojumu nepieciešams iegādāties mājas sporta zālei.

2. TELPA

Apskatiet dažādas telpas savās mājās. Izvērtējiet, kura telpa varētu būt vislabāk piemērota treniņiem un fitnesa aprīkojuma uzglabāšanai. 

3. APRĪKOJUMS

Izvēlieties fitnesa inventāru, vadoties pēc sevis izvirzītajiem mērķiem. Pirmkārt, iegādājaties multifunkcionālu aprīkojumu, kas ir piemērots dažādiem vingrinājumiem. Otrkārt, tā kā regulāri treniņi ir veiksmīgu rezultātu atslēga, Jūs, visticamāk trenēsieties vairākas reizes nedēļā, tāpēc iesakām izvēlēties aprīkojumu, kuru Jums patiks izmantot. Treškārt, iesakām iegādāties augstākas kvalitātes inventāru, kas kalpos ilgāku laiku.

4. ATMOSFĒRA

Tā kā Jūs pavadīsiet diezgan daudz laika mājas sporta zālē, ir svarīgi izveidot vidi, kura Jūs motivēs. Pareizas aprīkojums var būt vienlaikus gan funkcionāls, gan arī vizuāli patīkams. Mājās varat variēt ar apgaismojumu, izvēlēties sev piemērotāko mūzikas klausīšanās veidu, novietojiet spoguli vai kādu iedvesmojošu plakātu savā treniņu zonā. Piemērotas atmosfēras radīšanai mājas sporta zālē ir ļoti plašas iespējas. Nebaidaties eksperimentēt! 

5. DARBS!

Treniņi var nodrošināt labus un ilgstošus rezultātus tikai tad, ja tos veicat regulāri ievērojot dažus pavisam vienkāršus pamatnosacījumus:

  • Katru vingrinājumu veiciet ar pietiekami augstu intensitāti, lai ķermenis spētu pielāgoties un pakāpeniski kļūtu spēcīgāks. 
  • Trenējaties 2-3 reizes nedēļā.
  • Veiciet vismaz 1-3 ”setus” katrai muskuļu grupai.
  • Esiet piesardzīgs ar vingrinājumu izpildīšanas tehniku ​​- veiciet katru vingrinājumu pareizi.