Atšķirība starp oriģinālajiem TRX un kopijām

Atšķirība starp oriģinālajiem TRX un kopijām

Oriģināls vai Kopija - Kāda ir Atšķirība?

TRX ir unikāls treniņu aprīkojums, kas izraisīja revolūciju fitnesa nozarē, pateicoties tā neticamajai efektivitātei jebkuru fitnesa mērķu sasniegšanā, kompaktumam un izmantošanas vienkāršībai. Taču šai popularitātei, diemžēl, ir arī negatīvā puse - milzīgs skaits "sekotāju": replikas, kopijas un viltojumi, kas burtiski pārpludināja fitnesa produktu tiešsaistes un bezsaistes tirgu. Pat lielajos tirgos un labi zināmos sporta preču veikalos bieži vien tiek pārdoti TRX viltojumi. No pirmā acu uzmetiena var būt grūti atšķirt repliku no oriģināla, tāpēc noskaidrosim, kāda ir galvenā atšķirība starp oriģinālajām TRX un neoriģinālajām un kā izvairīties no "ķīniešu kopijas" iegādes.

Vai zīmolam ir nozīme?

 

Pateicoties Aliexpress un Instagram veikalu popularitātei, daudzi vairs nebrīnās par zīmolu "luksusa replikām". Daudzi domā, ka nav jēgas pārmaksāt par oriģinalitāti, jo prece izskatās gandrīz identiska. Lai gan šī loģika var derēt apģērbam, intensīvai apmācībai paredzētam aprīkojumam tā nav piemērota. Viltots TRX ir lētāks, jo tiek izmantoti zemākas kvalitātes materiāli. Šis ietaupījums var maksāt jūsu veselību! Pārplīsuša karabīne vai saplīsušas šuves intensīvu treniņu laikā var novest pie nopietnām traumām. Ja esat treneris, klienta trauma, ko izraisījusi saplīsusi balstiekārta, var maksāt jūsu reputāciju vai izraisīt tiesas prāvas.

Lai izvairītos no šādiem riskiem, oriģinālā TRX (ASV) prioritāte ir nepārspējama kvalitāte un maksimāla izturība visās balstiekārtas daļās. Tāpat kā kāpšanas aprīkojuma ražotāji, TRX izmanto rūpnieciski izturīgus materiālus, visstiprākās dubultās šuves un drošības elementus. Šāda kvalitāte vienkārši nevar būt lēta, taču šī cena ir attaisnojama – oriģinālais TRX garantē treniņu drošību un balstiekārtas spēju izturēt ekstremālas slodzes. Oriģināls TRX tiek pakļauts daudzpakāpju testiem, lai nodrošinātu to izturību un drošību.

Elite

Kā atšķirt viltotu TRX no oriģināla?

 

  1. Augstas kvalitātes materiāli: Oriģinālā TRX modeļa rokturi ir izgatavoti no izturīgas gumijas, kas ir ilgnoturīgāka par automašīnu riepām. Šie materiāli nodrošina, ka rokturi kalpo ilgāk un neplīst tik ātri kā lētākās alternatīvas. (Gumijas rokturi attiecas uz šiem modeļiem - TRX Club 4; TRX Pro 4; TRX Pro 4 DIGI Camo; TRX Tactical Gym
  2. Ergonomisks dizains: TRX Tactical cilpu rokturi ir veidoti ar ergonomisku dizainu, kas nodrošina ērtu un dabisku satvērienu. Tas padara treniņus efektīvākus un samazina roku nogurumu, ļaujot ilgāk un intensīvāk trenēties.
  3. Vieglā tīrīšana: Oriģinālās TRX cilpas ir izstrādātas tā, lai tās būtu viegli tīrāmas. Tas nozīmē, ka tās neuzkrāj baktērijas un netīrumus, tādējādi nodrošinot higiēniskāku treniņu vidi.
  4. Pretslīdošs rievojums: TRX rokturiem ir pretslīdošs rievojums, kas nodrošina stabilu satvērienu pat intensīvu treniņu laikā. Tas samazina izslīdēšanas risku un palielina drošību treniņu laikā. (Gumijas rokturi attiecas uz šiem modeļiem - TRX Club 4; TRX Pro 4; TRX Pro 4 DIGI Camo; TRX Tactical Gym
  5. Ilgnoturīga izturība: Oriģināls TRX ir izgatavots no materiāliem, kas nodrošina tā ilgnoturīgu izturību pat pie intensīvas un regulāras lietošanas. Tas nozīmē, ka tas kalpos ilgāk un būs drošāks ieguldījums salīdzinājumā ar neoriģinālām alternatīvām.

 

Neoriģinālajām TRX piekares sistēmām visbiežāk ir vāji rokturi, kas izgatavoti no lētiem materiāliem, kas ātri izjūk un nolietojas pēc neilga lietošanas laika. Oriģinālā TRX modeļa rokturi ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem: piemēram, TRX Tactical rokturi ir izgatavoti no augstas kvalitātes gumijas, kas ir izturīgāka par automašīnas riepām. TRX Tactical ergonomiskie rokturi ir viegli tīrāmi, neuzkrāj baktērijas, un tiem ir pretslīdošs rievojums, kas nodrošina ērtu satvērienu.

TRX Karabīne

 

Karabīne ir vissvarīgākā TRX daļa, kas ir atbildīga par iekārtas drošību un izturību. Pakaļdarinājumu karabīnes ir izgatavotas no alumīnija vai citiem vājiem materiāliem - šādas karabīnes ātri saliecas un lūzt slodzes ietekmē, kas var izraisīt traumas treniņu laikā. TRX oriģinālās karabīnes ir izgatavotas no augstas kvalitātes leģēta tērauda un spēj izturēt līdz pat 600 kg slodzi, kas garantē drošu treniņu gandrīz jebkura svara un auguma lietotājiem.

Atšķiras arī viltotu un oriģinālo TRX siksnas: viltojumi ir izgatavoti no lēta, zemas kvalitātes auduma, kas ātri izstiepjas, izirst un zaudē savu izskatu, turklāt viltotu TRX siksnas bieži vien ir pavirši sašūtas. Taču vissvarīgākā atšķirība ir tā, ka oriģinālo TRX siksnu materiāls ir ļoti izturīgs un spēj izturēt 150-250 kg slodzi (atkarībā no modeļa), kam ir liela nozīme katra treniņa drošībā.

Elite

Kāpēc TRX tika izstrādāts tā, lai to varētu izmantot jebkurā vietā?

 

Ja jums ir nepieciešams spēka treniņu rīks, ko varat izmantot jebkurā laikā un vietā - TRX piekares sistēma ir pareizā izvēle!

Kā radās TRX? Dienējot ASV Jūras, gaisa un sauszemes kara flotē (SEAL), Rendijs Hetriks (Randy Hetrick) meklēja veidu, kā uzturēt sevi maksimāli labā fiziskajā formā jebkuros apstākļos. Armijas apstākļos Rendijs izveidoja pirmo TRX prototipu - no džudžitsu jostas un izpletņa siksnas. Tam bija dīvains izskats, bet savu funkciju pildīja. Drīz vien citi viņa kara flotes biedri lūdza izgatavot viņiem savus siksnu komplektus. 

Pēdējo vairāk nekā 20 gadu laikā Hetrika dizains ir attīstījies līdz šodien redzamajam instrumentam - ar ievērojamiem rokturu un aparatūras uzlabojumiem, taču pamatideja paliek nemainīga: ikvienam vajadzētu būt iespējai TRX izmantot jebkurā vietā. Tas patiešām ir universāls fitnesa rīks!

 

 

Īpašie produkti

TRX PRO 4 piekares sistēmas komplekts

TRX PRO 4 piekares sistēmas komplekts

TRX
279.95
TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts

TRX
195.45 229.95 €
TRX RIP Anchor stand
-26%

TRX RIP Anchor stand

Gravity
250.00 339.26 €
TRX MOVE Piekares sistēmas komplekts
-20%

TRX MOVE Piekares sistēmas komplekts

TRX
103.95 129.95 €
TRX SWEAT Piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX SWEAT Piekares sistēmas komplekts

TRX
186.95 219.95 €
TRX BURN Piekares Sistēmas komplekts
-15%

TRX BURN Piekares Sistēmas komplekts

TRX
152.95 179.95 €
TRX durvju enkurs

TRX durvju enkurs

TRX
24.95

Citi raksti

Kādas ir atšķirības starp TRX Suspension Trainer™ - kurš ir labākais un kuru iegādāties?
Trenažieru salīdzināšana

Kādas ir atšķirības starp TRX Suspension Trainer™ - kurš ir labākais un kuru iegādāties?

Zemāk ir minēti populārākie TRX® modeļi. Apskatīsim katru no tiem un redzēsim to atšķirības.

Lasīt vairāk