Kādas ir atšķirības starp TRX Suspension Trainer™ - kurš ir labākais un kuru iegādāties?

Kādas ir atšķirības starp TRX Suspension Trainer™ - kurš ir labākais un kuru iegādāties?

Ķermeņa uzturēšana labā formā, iespējams, ir viens no kārotākajiem mērķiem. Daudziem no mums vismaz vienu reizi dzīvē ir bijusi jaunā gada apņemšanās - iegūt labāku fizisko formu. Jāatceras, ka būt labā formā nenozīmē tikai zaudēt svaru. Svara zaudēšana, spēka un muskuļu masas palielināšana ir tikai daži apakšpunkti zem šī vispārīgā mērķa.

Lai vai kā, mums vienmēr atradīsies daudz un dažādu attaisnojumu - slikti laikapstākļi, lieli sastrēgumi, sāp vēders vai galva, daudz kā cita jādara un tā tālāk. Taču, lai arī cik ļoti mēs negribētu to atzīt, patiesais iemesls ir tas, ka mums nav pietiekami daudz motivācijas, lai uzsāktu, jo kā jau mēs visi zinam, tad kad uzsākam sportot, tad jau tālāk ir veigli, bet sākums ir pats grūtākais.

Treniņi palīdz mums uzturēt savu organismu vislabākajā formā, uzlabojot sirds darbību, labsajūtu vai pat veselību, iegūstot lielāku imunitāti. Toties ne vienmēr šie ieguvumi ir iemesls sākt sportot, jo toties vēl ir jātiek līdz sporta zālei, jāizdomā ko vilksi mugurā un vēl dažādu problēmu. Klau, bet ko Tu teiktu, ja mēs Tev ieteiktu variantu, kā uzturēt sevi formā neizejot no savas mājas? Vai tas Tev palīdzētu uzsākt treniņus? Tad mums ir ideāls risinājums priekš Tevis 👉 TRX Suspension Trainer™ !

 

KĀPĒC TRX®  IR TIK POPULĀRS?

 

 

TRX® iekaroja visus ar savu pieejamību. Šo piekares treniņu aprīkojumu un metodi izstrādāja komandieris Rendijs Hetriks. Hetrika izgudrojumu un treniņu metodi 2007. gadā pieņēma ASV jūras kājnieku korpuss, kas nozīmē, ka šis treniņu veids bija pietiekami labs, lai uzturētu karavīrus formā, un karavīriem ir jābūt ļoti labā fiziskā formā. Vēlāk TRX kļuva daudz pieejamāks un atpazīstamāks, ar daudziem uzlabojumiem pirms komerciālas pārdošanas. Tika uzlabots, gan dizains, gan treniņu metodes, lai varētu pielāgot tās katra cilvēka spējām un vēlmēm.

Ar šo vienkāršo aprīkojumu, kuram nav vajadzīga papildus telpa kā trenažieriem, ir daudz vienkāršāk uzsākt pirmos soļus savas formas uzturēšanā. Nav jādomā par to, ko vilksi mugurā, kā tiksi līdz sporta zālei, ko citi pamodās par jauniņo, vienkārši piestiprini TRX pie durvīm un sāc savus treniņus, kas neaizņems ilgāku laiku kā 15 minūtes, lai būtu liels bonuss Jūsu labsajūtai!

Zemāk ir minēti populārākie TRX® modeļi. Apskatīsim katru no tiem un redzēsim to atšķirības.

 

 

TRX® veidi

 

 

1.  TRX® HOME2

 

 

TRX® HOME2 ir sākuma līmenis TRX® klāstā - viegla, ērti pārnēsājama un pielāgojama treniņu sistēma.

Kas ir iekļauts

  • TRX® HOME2 Sistēma;
  • Treniņu plakāts iztulkots 7 valodās 
  • TRX Training Club 3 mēnešus bezmaksas 
  • TRX® Suspension Anchor™
  • TRX® Door Anchor™
  • Somiņa priekš sistēmas pārvietošanas
  • 8-nedēļu lejuplādējama treniņu programa 

 

Mērķauditorija

  • pielāgots mājas lietošanai un individuāliem lietotājiem
  • nodrošina efektīvu treniņu visam ķermenim mājās vai ceļojumā
  • BEZMAKSAS saņemat personalizētus video treniņus lietošanai uz sava datora, planšetes un mobilā telefona.
  • būtisks aprīkojums visiem fitnesa entuziastiem, kuri mīl savu brīvību un dod priekšroku pašu izveidotam treniņu grafikam.

 

Uzreiz pēc izņemšanas no iepakojuma Jūs saņemat  piekares sistēmas siksnas, durvju enkuru un dzelteno pagarinājuma siksnu. Oriģinālais krāsu risinājums padara to viegli pamanāmu.

Rokturi ir izgatavoti no izturīga un saķerei viegla materiāla, kas ļauj droši izamntot visu savu svaru, neuztraucoties par to, ka rokas izslīdēs no roktura. Caur rokturi ir piestiprinātas cilpas, kas paredzētas kāju atbalstam dažādu vingrinājumu izpildīšanai.

Siksna stiepjas un galā ir savienota ar izturīgu šuvi. Galā esošo karabīnas var piestiprināt pie durvju enkura vai pie pagarinājuma cilpas. Ražotājs iesaka siksnu piestiprināt pie durvju enkura. Tomēr varat izmantot arī pagarinājuma siksnu un apvilkt to ap kaut ko izturīgu, piemēram, vertikālu stabu vai griestu āķi.

Komplektā ir arī tīklveida soma, kas ir ļoti noderīga, kad esat ceļā. Jūs saņemat arī nelielu kartiņu, kurā ir informācija, kas Jums būs nepieciešama sava TRX® komplekta reģistrēšanai. Klāt nāk arī lietošanas pamācības grāmata, kurā sniegtas norādes par pareizu uzstādīšanu, kā arī daži treniņu piemēri.

 

Uzlabojiet savu veselību un fizisko formu mājas apstākļos vai ceļojumā

 

 

TRX® HOME2 komplektā ir iekļauta reģistrācija lietotnei, caur kuru var piekļūt materiāliem oficiālajā TRX® vietnē. Lietotnē ir ietvertas video pamācības un iepriekš izstrādātas treniņu programmas, kas palīdzēs vadīt un uzraudzīt progresu.

Papildus treniņu programmām lietotnē ir arī noteiktu mērķu sasniegšanai izstrādātas programmas. Daži no mērķiem:

  • stabilizējošie muskuļi
  • spriedzes atbrīvošana ap mugurkaulu
  • visa ķermeņa nostiprināšana
  • liesās muskulatūras veidošana

Efektīviem video treniņiem var piekļūt no jebkura datora, planšetes vai mobilajā ierīcē. Pateicoties tam, sistēma ir pārnēsājama un to var uzstādīt jebkurā vietā. Visi TRX® treniņi ir pieejami lejupielādei arī PDF formātā.

 

 

TRX® HOME2 -  saturs un dizains, kas atšķiras no citiem modeļiem

 

 

Plašākas iespējas nostiprināt TRX® gan mājās, gan ārā

Krāsa, kas nedaudz atšķiras no citām produktu līnijām

Putu materiāla rokturi lieliskam komfortam un uzlabotai durvju aizsardzībai

15 un 30 minūšu treniņi, kurus var kombinēt, lai sasniegtu jebkuru fitnesa mērķi

 

TRX® HOME2 komplektu var uzstādīt uz jebkurām standarta durvīm, izmantojot "Door Anchor", vai jebkuras citas izturīgas konstrukcijas, koka, griestu sijas vai svaru statīva ( tāpat kā TRX Home). Komplektā jau ir iekļauts pilns klāsts noenkurošanas risinājumu. Noskatieties šo video, kurā demonstrētas visas TRX® uzstādīšanas iespējas Izmantojot TRX® HOME2 sistēmu, tiek izmantots Jūsu ķermeņa svars. Tātad, lai sāktu TRX® treniņu nav nepieciešams nekas cits. Ir diezgan grūti rast atrunu, ja to ir tik viegli izmantot!

 

 

Priekšrocības

 

👍 Siksnas izgatavotas no izturīgiem materiāliem.

👍 Rokturi ar saķeri.

👍 Drošības jostas var viegli regulēt atbilstoši vēlamajam garumam.

👍 Lietotne ar plašu vingrojumu klāstu (līdz pat 300 vingrinājumiem).

👍TRX® HOME2 var viegli pārnēsāt,  ņemt līdzi ceļojumos vai dodoties uz parku.

Mīnusi

 

👎 Diezgan dārgs sākuma līmeņa aprīkojums.

👎 Lai gan enkuri ir amortizēti, tie tomēr ar laiku var nodilināt Jūsu durvis un durvju rāmi. Tikpat labi Jūs varētu uzstādīt mājās griestu āķi (TRX® X-Mount) vai kādu citu, vieglai un  drošai piestiprināšanai.

 

 

 

2.  TRX® PRO4

 

 

 

Būtībā TRX® PRO4 ir līdzīgs TRX® HOME2 komplektam. Tiem abiem ir vienāds fiksācijas mehānisms, ērtai regulēšanai un pagarinājuma siksna. Tiem ir arī viens un tas pats izturīgais durvju enkura stiprinājums.

Kas iekļauts 

  • TRX® PRO4 Sistēma;
  • Regulējami kāju stiprinājumi
  • Zādzību izturīgas karabīnes
  • Augstākās kvalitātes jostu šuvumi
  • Barrel lock adjusters
  • Treniņu plakāts iztulkots 7 valodās 
  • TRX Training Club 3 mēnešus bezmaksas 
  • TRX® Suspension Anchor™
  • TRX® Door Anchor™
  • TRX® Xtender™
  • Somiņa priekš sistēmas pārvietošanas
  • 8-nedēļu lejuplādējama treniņu programa 

 

 

 

TRX® PRO4 komplekts ir labākais aprīkojums profesionāliem treneriem, kas ir izstrādāts, lai nodrošinātu izcilu izturību un drošību, lai Jūsu klienti sasniegtu vēlamos rezultātus.

Mērķauditorija

  • Pilnīgs risinājums profesionāliem treneriem
  • Tas ir uzticams, izturīgs un drošs
  • Pielāgots komerciālai lietošanai

 

Kāda ir atšķirība starp TRX® HOME2 un TRX® PRO4 komplektu

 

TRX® PRO4 ir īpaši izstrādāts profesionāliem treneriem fitnesa centros un grupu nodarbībām. Tā rokturi ir izgatavoti no stingrāka materiāla, kas ir cietāks, salīdzinot ar TRX Home. Pie tam šis materiāls ir arī higiēniskāks,  kas novērš ātru baktēriju vairošanos.

Noskatieties šo video, kas iepazīstina ar  TRX® PRO4.

Krāsu shēma būtībā ir tāda pati ar dažām dizaina variācijām. Ja TRX® HOME2 ir melnās krāsu joslas, tad TRX Pro tās ir pelēkas. Lai gan abi izskatās diezgan līdzīgi, TRX® PRO4 ir ievērojami izturīgāks.

Šim aprīkojumam ir arī gada bezmaksas lietotnes abonements ar visām papildus lietām, ko saņemat no TRX® HOME2 versijā. Komplektam ir pievienota karte ar unikālu numura kodu, ko izmantot tā reģistrācijai.

Visbeidzot, TRX® PRO4 komplektam ir pievienots tīklveida maisiņš, kas ir pietiekami liels, lai tajā ietilptu visas siksnas un stiprinājumi, bet pietiekami mazs, lai aizņemtu minimālu vietu Jūsu čemodānā, kad esat ceļā.

 

TRX® PRO4 - saturs un dizains atšķiras no citiem modeļiem

 

Plašs stiprinājumu risinājumu klāsts

Jauni videoklipi un programmas, kas pielāgotas profesionāliem treneriem

Pret koroziju izturīga karabīne ar tapu bloķēšanas drošību, kas paredzēta, lai izturētu vairāk nekā 600 kg

Komerciālās klases gumijas rokturi ir ergonomiski, pretslīdīgi un viegli tīrāmi

 

TRX® PRO4 komplektu var uzstādīt uz jebkurām standarta durvīm, izmantojot "Door Anchor", vai jebkuras citas izturīgas konstrukcijas, koka, griestu sijas vai svaru statīva ( tāpat kā TRX Home). Komplektā jau ir iekļauts pilns klāsts noenkurošanas risinājumu. Noskatieties šo video, kurā demonstrētas visas TRX® uzstādīšanas iespējas

 

 

Priekšrocības

👍 Izturīgāks, tāpēc var izturēt biežu lietošanu

👍 Cietāki rokturi labākai un pilnīgākai sajūtai rokās.

👍 Rokturi ir izgatavoti no higiēniska materiāla, kas novērš ātru baktēriju vairošanos.

👍 Ērti pārnēsājams.

Mīnusi

👎 Tas ir daudz dārgāks nekā TRX® HOME2 versija.

👎 Ir ļoti maz atšķirību un ieguvumu no šīs versijas iegādes salīdzinājumā ar TRX® HOME2 versiju, ja Jūs to izmantosiet galvenokārt saviem personīgajiem treniņiem.

 

 

3. TRX® FORCE

 

 

 

 

TRX® FORCE ir vispilnīgākā, izturīgākā un modernākā piekares treniņu sistēma. To izgudroja ASV Jūras spēku militāro vienību SEALS speciālajām apmācībām. Optimizēta funkcionāliem treniņiem jebkurā vidē - gan ekstrēmos apstākļos ārā, gan telpās.

Kas iekļauts

  • TRX® FORCE Sistēma
  • Augstākās kvalitātes jostu šuvumi
  • Barrel lock adjusters
  • Treniņu plakāts iztulkots 7 valodās
  • TRX Training Club  3 mēnešus bezmaksas 
  • TRX® Suspension Anchor™
  • TRX® Door Anchor™
  • TRX® Xtender™
  • TRX FORCE mesh skriešanas mugrsoma
  • 12-nedēļu lejuplādējama treniņu programa 
  • TRX FORCE® App

 

TRX® FORCE ir TRX® piekares treniņu aprīkojuma augstākās klases modelis. Pamatā, šī ierīce piedāvā tās pašas funkcijas, kas ir līdzīgas tām, ko piedāvā TRX® HOME2 un TRX® PRO4 , ar palidus īpašībām. Tāpēc norādīsim uz galvenajām atšķirībām, ko piedāvā šis modelis.

Mērķauditorija

  • TRX® FORCE ir labākais risinājums, lai elites taktiskie sportisti būtu gatavi misijai.
  •  Optimizēts funkcionāliem treniņiem jebkurā vidē (ļauj trenēties visekstrēmākajos apstākļos).

 

Kāda ir atšķirība starp TRX® FORCE un TRX® PRO4 komplektu

 

TRX® FORCE ir pielāgots militārpersonām (taču to izmanto arī piemēram profesionāli MMA cīkstoņi).

TRX® FORCE nodrošina funkcionālus treniņus jebkuros ekstrēmos apstākļos.

Ievērojamākā atšķirība ir krāsa. Pelēkās, dzeltenās un melnās krāsas vieta, šis komplekts ir haki / melnā krāsā.

TRX® FORCE ir aprīkots ar to pašu durvju enkuru sistēmu un pagarinājuma siksnām, kas bija iepriekšējiem TRX® modeļiem. Tas ir arī aprīkots ar tādiem pašiem bloķēšanas regulētājiem, kas atvieglo tā lietošanu.

Atšķirība ir rokturiem izmantotais materiāls. Tie ir izgatavoti no visstingrākā materiāla, kāds vien ir pieejams. Teksturētie rokturi novērš nejaušu slīdēšanu, padarot katru treniņu īpaši drošu.

Kāju balstiekārta nav regulējama (trūkst regulējamu kāju paliktņu). Tomēr, iespējams, Jūs secināsiet, ka tam arī īsti nav lielas nozīmes, un Jūs varat iztikt bez tās.

TRX® FORCE ir visas funkcijas, kas bija pieejamas iepriekšējās TRX® versijās. Šis aprīkojums nāk komplektā ar karti, kas pierāda tā autentiskumu un bezmaksas lietotnes abonementu. Visbeidzot, no visām trim TRX® piekares sitēmu versijām TRX® FORCE ir visizturīgākā.

 

TRX FORCE piedāvā to pašu, ko TRX PRO4, taču tai ir:

 

 

 

  • cita krāsu gamma
  • atšķirīga treniņu programma (mobilā lietotnē)
  • trūkst regulējamu kāju paliktņu

 

 

 

Papildus krāsai būtiskākā atšķirība salīdzinājumā ar TRX® PRO4 komplektu ir tā, ka Jums ir iespēja izmēģināt TRX® Tactical Super lietotni.

Iegādājoties TRX® FORCE Jūs automātiski saņemsiet kompleksu 12 nedēļu taktiskās trenēšanās programmu, kas ietver intensīvu treniņu un militāro vingrinājumu klāstu un tagad ir pieejama no jebkuras vietas - Jūsu viedtālrunī.

 

 

 

 

Lietotne ietver pilnīgu vingrinājumu bibliotēku ar 3 treniņu progresijām un vairāk nekā 70 vingrinājumiem. Sadaļa ar iestatīšanu un lietošanu, kā arī dažādi padomi nodrošinās to, ka Jūs gūsiet maksimālu labumu no programmas. Pirmo reizi TRX® Tactical Super lietotne ir pieejama visiem -  Apple App Store, Google Play un trxtraining.com.

TRX® FORCE var uzstādīt uz jebkurām standarta durvīm, izmantojot "Door Anchor", vai jebkuras citas izturīgas konstrukcijas, koka, durvju, griestu siju vai svaru statīvu (kā TRX® HOME2 un TRX® PRO4).

 

Priekšrocības

👍 Īpaši drošas siksnas.

👍 To joprojām var viegli iepakot somā, ko varat ņemt līdzi jebkur.

👍 Rokturiem ir ļoti laba saķere.

👍 12 nedēļu taktiskās trenēšanās programma ir ļoti praktiska a un parocīga

👍 Ja pārsvarā vingrojat ārā, krāsu gamma neizceļas tā, kā pārējo modeļu dzetenā krāsa

Mīnusi

👎  Cena ir salīdzinoši augsta.

👎 Būs ļoti maza atšķirība no šīs versijas iegādes salīdzinājumā ar TRX® PRO4 versiju, ja Jūs to izmantosiet galvenokārt saviem personīgajiem treniņiem.

 

4. TRX® MOVE

 

Vieglākais un lētākais TRX®- oriģināls produkts ar visiem drošības sertifikātiem par patiešām labu cenu. Vieglākā TRX® "ģimenes" produkta TRX® MOVE uzstādīšana aizņem burtiski tikai vienu minūti. Jebkur pasaulē!  Tikai 60 sekundes (un mazāk!) un Jums ir vairāki desmiti vingrinājumu variāciju. Tā ir pamatota oriģinālā TRX® atbilde uz bīstamo viltojumu pārpilnību, kas ir pieejami tirgū, samazinot cenu, pielāgojas tirgus vēlmēm. TRX® ne bez iemesta tiek saukts par " trenažieru zāli vienā somā". Ieguvumi - "kodola" muskuļu attīstība, proporcionāla muskuļu augšana, traumu riska samazināšana un veiktspējas palielināšana - tās visas ir TRX® treniņu priekšrocības. Turklāt palielinās Jūsu spēks, koordinācija un daudz kas cits.. Pateicoties TRX® piekares sitēmai, Jūs varat sasiegt savus fitnesa mērķus, sākot no rehabilitācijas līdz specifisku kustību uzlabošanai, kas nepieciešami izcilam sniegumam sacensībās.

 

 

 

Mērķauditorija

TRX® MOVE ir lieliski piemērots lietošanai mājās, kā arī kā daļa no aprīkojuma sporta klubā, pusaudžiem un jauniešiem. Salīdzinot ar viltotām kopijām, tas ir drošs produkts. Pareizi lietojot, nav nekādu traumu draudu. TRX® MOVE ir piemērotāks individuāliem lietotājiem. Mēs iesakām TRX®  PRO komplektu komerciālai izmantošanai fitnesa centros.

Kas iekļauts komplektā

  • TRX® MOVE Sistēma
  • 6 treniņu programu lejuplāde
  • Treniņu plakāts iztulkots 7 valodās 
  • TRX®Training Club 3 mēnešus bezmaksas (šādu iespēju Jūs varat iegūt tikai pie mums, jo esam oficiālais izplatītājs Baltijā)
  • TRX® Suspension Anchor™
  • TRX® Door Anchor™
  • Somiņa priekš sistēmas pārvietošanas

 

TRX® MOVE un  TRX® HOME komplekts

 

 

Salīdzinot ar TRX® HOME versiju, TRX® MOVE atšķiras ar  savu svaru un iepakojuma saturu. Pateicoties zemākai cenai, tika ietaupīts uz materiāla, kas nav tik izturīgs kā citās versijās. Jebkurā gadījumā tas neietekmē produkta kvalitāti un drošību. TRX® MOVE ir arī vieglāks. Piekļuve izglītojošiem videoklipiem ir atrodama  uz TRX® MOVE plakāta. Tajā parādīti TRX® pamata vingrinājumi, tostarp divi 20 minūšu treniņi. Ja meklējat lētu piekares sistēmu ar TRX®  drošības garantiju, TRX® MOVE ir pareizā izvēle.

Sargieties no viltojumiem!

Tirgū pieejamie viltojumi ir ārkārtīgi bīstami lietotājiem, jo šādu viltojumu izmantošana vairo nopietnu traumu iespējamību. TRX® MOVE ir oriģināls produkts, kas ar savu cenu var konkurēt ar viltojumiem un pakaļdarinājumiem. Tajā pašā laikā tam piemīt visas svarīgās pārējo TRX® piekares sistēmu īpašības.

 

 

KĀPĒC VISPĀR PIRKT PIEKARES SISTĒMAS?

 

Sporta klubu abonementi kļūst aizvien dārgāki un, jāatzīst, ka mēs tik un tā no šiem abonementiem negūstam maksimālu labumu. Ir daži traucējošie faktori, kurus sporta zāles abonements nevar atrisināt. Piemēram, attālums no vietējās trenažieru zāles līdz mājām ir viens no tiem faktoriem, kas nosaka to, cik bieži Jūs varat apmeklēt trenažieru zāli.

Būtu ideāli izveidot trenažieru zāli savās mājās, tomēr tas maksā diezgan dārgi. Daudzi no mums sapņo par to, ka kādu dienu varēs izveidot mājas trenažieru zāli. Kādu dienu, kad to varēs atļauties. Bet pagaidām viens no labākajiem veidiem, kā saglabāt formu, ir piekares sistēmas.

Piekares sistēmas nav pretstats svaru celšanai.

Galvenā atšķirība ir tāda, ka tā vietā, lai celtu svara diskus no grīdas, Jūs celsiet savu ķermeņa svaru. Protams, dažiem cilvēkiem, pierodot pie atspiešanas, pievilkšanās un citiem ķermeņa svara vingrinājumiem, tie sāk kļūt viegli, mēs to nevēlamies.

Galvenais, kas Jūms ir jānovērtē, ir tas, ka treniņš ar piekares sistēmu nav tik viegls, kā tas izskatās.

Jūs, iespējams, esat noskatījušies dažādus video, kuros cilvēki demonstrē treniņus ar TRX® , un izskatās, ka viņi to dara bez sviedriem! Taču, ir gluži pretēji.

Ja jums šķiet, ka tas nav tas pats kā treniņš sporta zālē, vienkārši izmēģiniet TRX piekares sistēmu.

Ar TRX® Jūs varat trenēties mājās, parkā, ceļojot vai jebkur, kur vien vēlaties!

Tagad, Tev vairs nav neviena attaisnojuma, lai nesāktu sportot, ķeries pie TRX un uzturi sevi formā!

 

Īpašie produkti

TRX FORCE Tactical piekares sistēmas Komplekts
-15%

TRX FORCE Tactical piekares sistēmas Komplekts

TRX
237.95 279.95 €
TRX PRO 4 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX PRO 4 piekares sistēmas komplekts

TRX
237.95 279.95 €
TRX CLUB 4 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX CLUB 4 piekares sistēmas komplekts

TRX
195.45 229.95 €
TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts

TRX
195.45 229.95 €
TRX MOVE Piekares sistēmas komplekts
-20%

TRX MOVE Piekares sistēmas komplekts

TRX
103.95 129.95 €
TRX SWEAT Piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX SWEAT Piekares sistēmas komplekts

TRX
186.95 219.95 €
TRX BURN Piekares Sistēmas komplekts
-15%

TRX BURN Piekares Sistēmas komplekts

TRX
152.95 179.95 €