FITSTORE FRIENDS CONVENTION 2022. ORGANIZĒŠANA

FITSTORE FRIENDS CONVENTION 2022. ORGANIZĒŠANA

Kā Fitstore komandai veicās ar FITSTORE FRIENDS CONVENTION 2022 organizēšanu?

Kā jau zināms, pēdējo divu gadu laikā ikviens bija “izsalcis” pēc pasākumiem un socializēšanās, tāpēc, līdz ar covid-19 ierobežojumu atcelšanu, marta beigās Fitstore komandai radās ideja sarīkot fitnesa pasākumu treneriem un sporta entuziastiem. Divu mēnešu laikā Fitstore komandai tas izdevās un 28.maijā, Siguldas sporta centrā tika aizvadīts vērienīgs fitnesa pasākums – Fitstore Friends konvencija 2022

Sarīkot pasākumu tik īsā laika posmā, tik lielai auditorijai ir liels izaicinājums, bet Fitstore komanda veiksmīgi ar visu tika galā. Turpinājumā mazliet par to, kā Fitstore komandai gāja organizēšanas procesā un ar kādiem izaicinājumiem nācās sastapties.

 

VIETAS IZVĒLE

Ņemot vērā, ka pasākums tika rīkots ļoti īsā laika posmā, vietas izvēle bija neliels izaicinājums, jo, kā jau zināms, visas labākās vietas tiek rezervētas krietnu laiku iepriekš. Bet arī šis jautājums tika veiksmīgi atrisināts un galu galā rīkojām pasākumu vienā no saviem projektiem - Siguldas sporta centrā, kur jau 2018.gadā tika aizvadīts iespaidīgs mūsu rīkots Baltijas TRX samits.

KOMUNIKĀCIJA

Lai fitnesa pasākums būtu izdevies, viennozīmīgi, nepieciešami pieredzējuši un zinoši profesionāļi. Mūsu interesēs ir vienmēr sniegt klientiem vislabāko, tāpēc uzrunājām speciālistus gan no Latvijas, gan ārzemēm ar ilgu gadu pieredzi fitnesa nozarē. Viens no izaicinājumiem bija komunikācija ar ārzemju treneriem , jo saziņa notika tikai un vienīgi digitālajā vidē. Neskaitāmas Zoom sapulces, telefonsarunas un e-pastu sarakstes ar master-treneriem divu mēnešu garumā bija neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Pateicoties master-treneru atsaucībai, Fitstore komandai veiksmīgi izdevās iegūt no treneriem nepieciešamo informāciju gan par pašiem treneriem, gan viņu lekciju un nodarbību saturu.

UZSTĀDĪŠANA

Svarīgi bija arī saplānot to, cik daudz un kāds treniņu aprīkojums nepieciešams. Šis bija viens no izaicinājumiem – laikus saņemt no ražotājiem nepieciešamo inventāru. Pateicoties Fitstore tehniķu komandas profesionalitātei, pasākumā visas skrūves un rāmji turējās savās vietās, un dalībnieki tika nodrošināti ar visu nepieciešamo treniņu aprīkojumu. Uzstādīšanas darbi bija sava veida pārbaudījums – diena pirms pasākuma bija garāka nekā ierasts. Fitstore komanda pabeidza uzstādīšanas darbus ap 3:00 naktī, bet jau 6:00 no rīta mūsu tehniķi bija atpakaļ ierindā, lai līdz atklāšanas ceremonijai pabeigtu vēl pēdējos darbus. Pēc pasākuma demontāžas darbi ritēja nedaudz raitāk nekā uzstādīšana, bet noliktavā un birojā vēl visu nākamo nedēļu pēc pasākuma bija manāma rosība, jo visu vajadzēja salikt pa vietām.

Varam lepoties, ka mūsu kolektīvu veido radoši cilvēki ar dažādām interesēm. Tāpēc, par pasākuma apskaņošanu varējām nesatraukties, jo par to parūpējās mūsu pašu pārdošanas guru, kurš ārpus Fitstore telpām ir arī DJ.

 

VIZUĀLIE MATERIĀLI

Nozīmīga pasākuma organizēšanas sastāvdaļa, protams, ir arī vizuālo materiālu sagatavošana. Šajā procesā lielu darbu ieguldīja Fitstore mārketinga komanda. Sadarbībā ar dizaineriem un drukātavām, tika izveidoti vizuālie materiāli soctīkliem un mājaslapai, kā arī plakāti, roll-up baneri, bukleti, apģērbi ar Fitstore logo un pat dalībnieka rokasgrāmata, kurā apkopota visa informācija par fitnesa konvenciju. 

Pasākuma informācijas izplatīšanā piedalījās arī vietējie fitnesa klubi – MyFitness, Squad Hour un Lemon Gym, kā arī sporta preču veikalu tīkls Sportland.

Fitstore ir oficiālais ražotāju pārstāvis vairākiem pasaulē pazīstamiem zīmoliem. Šajā pasākumā tika pārstāvēti tādi zīmoli kā TRX, Life Fitness, Therabody, MyZone, Ybell, Blazepod, SKLZ, Multipower, Exxentric u.c.

SPONSORI UN ATBALSTĪTĀJI

Kas gan ir pasākums bez sponsoriem? Veikalu tīkls Rimi Latvia remdēja dalībnieku slāpes, pašmāju ražotājs Muesli Graci atbalstīja ar saviem gardajiem augļu musli, bet MyFitness Latvia katram dalībniekam piešķīra bezmaksas sporta kluba apmeklējumu vienai reizei.  

Smags pārbaudījums bija ēdināšanas pakalpojumu organizēšana. Par šo posmu attapāmies tikai nedēļu pirms pasākuma! Tika apzvanīti ap 30 dažādu izbraukuma ēdinātāju, bet, ņemot vērā, ka ir vasaras sezona, kā arī 28.maijā Siguldā norisinājās pilsētas svētki, neviens nebija gatavs šādam pēdējā brīža piedāvājumam vai vienkārši fiziski nespēja atrasties vairākās vietās vienlaicīgi. Toties tagad esam apzinājuši izbraukuma ēdināšanas pakalpojumu sniedzējus un zinām, pie kā griezties nākamajā pasākumā. Šajā jautājumā viens no mūsu glābējiem bija pašmāju ražotājs Muesli Graci, kuri nodrošināja pasākuma dalībniekiem gardos augļu musli! Kā arī, Siguldas centra rajonā ir ļoti daudz jauku vietu, kur iestiprināties, tāpēc aicinājām pasākuma dalībniekus izmantot iespēju un pusdienu pārtraukumu izbaudīt kādā no Siguldas ēstuvēm.

Līdzās aktīvām treniņu sesijām un izglītojošām lekcijām, Fitstore vēlējās dalībniekiem sniegt arī tādu pievienoto vērtību kā 8 resertifikācijas stundas treneriem. Pēc ilgām diskusijām, sadarbībā ar Latvijas Treneru tālākizglītības centru, Fitstore komandai tika dota iespēja piešķirt treneriem sertifikātus par dalību fitnesa konvencijā.

Paldies ikvienam, kurš palīdzēja un iesaistījās mūsu pasākuma organizēšanā!