TRX Tactical®: labākais partneris āra treniņiem

TRX Tactical®: labākais partneris āra treniņiem

Jums droši vien jau zināms, ka TRX ir multifunkcionāls un unikāls treniņu rīks, kas ir pilnībā pārņēmis fitnesa pasauli. Tas ir ļoti viegli pārnēsājams treniņu rīks, kas paredzēts, lai vienlaikus trenētu līdzsvaru, spēku un lokanību. TRX treniņu piekares sistēmu darbības princips ir pavisam vienkāršs - izmantojot ķermeņa svaru un gravitāciju iespējams veikt simtiem vingrinājumu. Pateicoties TRX piekares sistēmu vienkāršībai, tas ir kļuvis par treneru, sportistu un militārpersonu iecienītu treniņu rīku visā pasaulē. 

Šoreiz gan vēlamies iepazīstināt mazliet vairāk ar TRX Tactical® Kit - piekares sistēmu, kas pacels treniņus jaunā līmenī. TRX Tactical® ir izgatavots domājot par militārajām mācībām, tāpēc tas ir īpaši izturīgs, lai nepieviltu pat visizaicinošākajos laikapstākļos.

Kāpēc TRX Tactical® ir tik īpašs?

 

Militāras klases dizains

Īpaši izturīgs materiāls un dizains, kas izstrādāts tā, lai izturētu slodzi militārajos treniņos pat visizaicinošākajos laikapstākļos. Regulējams siksnu garums.

Izturīgi rokturi un lielizmēra kāju cilpas

Izturīgi gumijas rokturi augstas intensitātes treniņiem. Lielāka izmēra kāju cilpas, kas piemērotas armijas zābakiem.

Karabīnes stiprinājumi un nostiprinošas siksnu cilpas

Karabīnes ļauj piestiprināt TRX pie izvēlētā enkura. Pateicoties nostiprinošām siksnu cilpām, treniņu laikā siksnu garums paliek nemainīgs.

Viegli uzstādīt un paņemt līdzi

TRX Tactical® var uzstādīt vien pāris sekundēs. Īpaši viegls un kompakts - paņem līdzi, lai kur tu dotos!

Kurš var izmantot TRX Tactical®?

TRX Tactical® ir piemērots ikvienam, kurš vēlas sevi izaicināt un pacelt savus treniņus pavisam jaunā līmenī. Šo TRX modeli iecienījuši profesionāli sportisti, militārais personāls, kā arī tie, kuriem aktīvs dzīvesveids ir vienkārši neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Regulējams TRX siksnu garums ļauj trenēties ikvienam, neatkarīgi no ķermeņa uzbūves tipa un fiziskās sagatavotības līmeņa. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis sportists, TRX Tactical® piekares treniņu sistēma var palīdzēt sasniegt izvirzītos treniņu mērķus.

 

Kas iekļauts TRX Tactical® komplektā?

 

 

 

 

  • TRX Tactical® piekares sistēma
  • Durvju enkurs
  • Piestiprināšanas siksna
  • Xtender® pagarinājums
  • Tīklveida somiņa 
  • TRX FORCE® mobilā lietotne

 

 

 

 

 

TRX FORCE® APP mobilā lietotne

Iegādājoties TRX TACTICAL®, komplektā iekļauta mobilā lietotne ar 12 nedēļu treniņu programmu, kas sagatavo sportistus misijai.

Neatkarīgi no tā, vai esat profesionāls sportists, militārpersona vai vienkārši aktīva dzīvesveida piekritējs, kurš vēlas sevi izaicināt, TRX Tactical® piekares sistēmai ir viss, kas nepieciešams, lai atklātu jaunus treniņu apvāršņus. Izturīgais dizains, regulējamās siksnas un daudzpusīgie treniņi - kvalitāte, kuru izvēlas profesionāļi. Vai esat gatavs pacelt savus treniņus jaunā līmenī un pievienoties stiprākajiem kopā ar TRX Tactical®?

 

Īpašie produkti

TRX FORCE Tactical piekares sistēmas Komplekts
-15%

TRX FORCE Tactical piekares sistēmas Komplekts

TRX
237.95 279.95 €

Citi raksti

Kādas ir atšķirības starp TRX Suspension Trainer™ - kurš ir labākais un kuru iegādāties?
Trenažieru salīdzināšana

Kādas ir atšķirības starp TRX Suspension Trainer™ - kurš ir labākais un kuru iegādāties?

Zemāk ir minēti populārākie TRX® modeļi. Apskatīsim katru no tiem un redzēsim to atšķirības.

Lasīt vairāk