Šis ir ideāls laiks, lai izveidotu mājas sporta zāli. Lūk, kā ...

Šis ir ideāls laiks, lai izveidotu mājas sporta zāli. Lūk, kā ...

Tagad vairāk nekā jebkad agrāk cilvēki meklē veidus, kā trenēties mājās. Nav šaubu: treniņam mājās ir dažas izcilas ērtības priekšrocības.

Bet viena lieta ir būt ieinteresētam izveidot pašiem savu mājas sporta zāli un cita - to faktiski īstenot. Šeit procesu uz pauzes noliek daudzi cilvēki. Ir svarīgi atcerēties, ka Jūs vēlaties ierīkot mājas sporta zāli, nevis komerciālu fitnesa centru.

Nav vienas metodes, kas derētu visiem, taču, ja Jūs nopietni domājat par pilnvērtīgas mājas sporta zāles izveidošanu, ieteicams apsvērt to, kurā mājas daļā Jūs vingrosiet, kā arī labāko treniņu aprīkojumu, kas Jums palīdzēs sasniegt savus mērķus un pielāgotos tieši Jūtu interesēm. Tas nozīmē, ka Jums nav jāpiepūlas mājas sporta zāli aprīkot ar visu, ko varat iedomāties. Jums vajadzētu koncentrēties tikai uz nepieciešamo un konsekventi to izmantot.

Salīdzinot ar sporta zāles abonementa vai personīgā trenera izmaksām, mājas trenažieru zāles izveide var ātri atmaksāties. Tas ir ieguldījums, kas nekad novērtēsies.

Neesat pārliecināts, kā sākt veidot savu sporta zāli mājās? Nekādu problēmu. Lasiet tālāk..

 

KAS IR NEPIECIEŠAMS MANAI MĀJAS SPORTA ZĀLEI?

Lai Jūsu mājas trenažieru zāle būtu efektīva vingrošanas vieta, ne vienmēr ir nepieciešams daudz aprīkojuma vai lielgabarīta trenažieru. Tikai ar dažiem Jums svarīgiem aprīkojumiem pietiks, lai Jūs būtu savā labākajā formā.

Jūs varat izveidot mājas sporta zāli jebkurā telpā.

Neatkarīgi no tā, vai Jums ir daudz vietas vai maz, ir pienācis laiks pārvarēt savas robežas, neizejot no mājas. Nav iespējams padarīt Jūsu dzīvojamās telpas lielākas, taču ir iespējams izmantot tās efektīvi un  izveidot lielisku mājas sporta zāli.

Šeit ir dažas idejas par to, kā jebkuru mājas telpu pārveidot par perfektu treniņu telpu.

 

BOKSA TRENIŅI MĀJĀS

Trenējiet boksa elementus savās mājās ar boksa treniņam piemērotu aprīkojumu savā mājas sporta zālē. Cīņas un boksa treniņu popularitāte turpina pieaugt un tas ir lielisks veids, ja Jūs interesē svara samazināšana un fiziskās formas atjaunošana. Vai esat gatavs atbrīvot savu iekšējo cīnītāju?

 

SPĒKA TRENIŅI

Jūsu spēka treniņu telpā nav jābūt tikpat daudz aprīkojumam, kādu esam pieraduši redzēt komerciālajā sporta zālē. Neatkarīgi no tā, vai Jums ir vēlme vairot savu spēku vai esat profesionāls svarcēlājs pie mums Jūs atradīsiet labāko tieši sev.

FUNKCIONĀLIE TRENIŅI MĀJĀS

Funkcionālais fitness stiprina un nodarbina visu ķermeni, sākot no ceļgaliem un potītēm līdz pleciem un gurniem. Mūsu funkcionālo treniņu aprīkojuma klāsts nodrošina ideālu sākumpunktu šim treniņu stilam, it īpaši, ja trenējaties mājās.

KARDIO TRENIŅI MĀJĀS

Kardiovaskulārie vingrinājumi, kas pazīstami arī kā kardio vai aerobikas vingrinājumi, ir būtiski labai veselībai. Tie paātrina sirdsdarbību, paātrinot asinsriti. Tas piegādā vairāk skābekļa visā ķermenī, kas uztur sirds un plaušu veselību.

 

IZVEIDOJIET SAVU TRENAŽIERU ZĀLI GARĀŽĀ

Ikvienam vajadzētu būt kādai treniņi zonai savās mājās. Vai vēlaties izveidot savu garāžā? Jūsu garāža nav tikai vieta automašīnu novietošanai - tā ir daļa no Jūsu mājas dzīvojamās telpas.

Pārvērtiet pārblīvētu garāžu par izsmalcinātu treniņu telpu. Garāžas trenažieru zāle ir jāveido atbilstoši Jūsu sniegumam. Kaut arī reniņu aprīkojums var aizņemt ievērojamu vietu, pārējā garāžas daļā Jūs joprojām varat atstāt daudz vietas citu mantu uzglabāšanai.

 

IZVEIDOJIET SAVU MĀJAS SPORTA ZĀLI  DZĪVOJAMĀ ISTABĀ

Ja Jūs dzīvojat dzīvoklī vai nelielā mājā, ideja veltīt vairāk savas jau tā dārgās telpas treniņu aprīkojumam, iespējams, nešķiet ideāla. Bet, ja Jums ir pienācīga izmēra viesistaba, kāpēc gan nepiešķirt telpai jaunu dzīvi kā efektīvai mājas sporta zālei? Galvenais ir maksimāli izmantot Jūsu rīcībā esošo vietu un padarīt to aicinošu un dzīvīgu.

 

IZVEIDOJIET ĀRA TRENIŅU ZONU DĀRZĀ

Izbaudiet treniņus svaigā gaisā katru dienu, pārveidojot savu dārzu mūsdienīgā un  izsmalcinātā treniņu zonā. Ir svarīgi atcerēties, ka mājas trenažieru zāli ir jāiestata tā, lai tā būtu vislabākā. Dārza pārvēršana par treniņu vidi neaizņem vietas Jūsu mājā, bet dod pietiekami daudz vietas, lai paliktu formā.

 

IZVEIDOJIET SAVU SPORTA ZĀLI PAGRABĀ VAI REZERVES ISTABĀ

Pārvērtiet savu pagrabu vai rezerves istabu par ideālu vietu, lai izkustinātu ķermeni un mazinātu stresu. To, kas kādreiz bija telpa bez patiesa mērķa, var viegli pārveidot par noderīgu, izmantojot augstākās klases trenažierus, kas ir ideāli piemēroti Jūsu vingrinājumiem-  iespējas ir bezgalīgas.