Kāpēc izvēlēties FLEXVIT fitnesa gumijas?

Kāpēc izvēlēties FLEXVIT fitnesa gumijas?

FLEXVIT kopš 2015.gada ir vadošais zīmols fitnesa pasaulē, radot sensāciju treniņos ar pretestības gumijām. Nemitīgi koncentrējoties uz kvalitāti, inovācijām un daudzpusību, FLEXVIT treniņu gumijas ir kļuvušas par populāru izvēli treneru, fizioterapeitu un sportistu vidū.

 

Kvalitāte un inovācijas

FLEXVIT izceļas ar orģinalitāti fitnesa gumiju vidū, ieviešot pirmās fitnesa pretestības gumijas, kas izgatavotas no tekstilmateriālu austas gumijas. Šis unikālais materiāls ne tikai nodrošina nepārspējamu kvalitāti un optimizētas stiepšanās īpašības, bet ir arī ādai draudzīgs un izturīgs. "Izstrādāts, pilnveidots un ražots Vācijā" apliecina FLEXVIT apņemšanos sasniegt izcilību.

 

 

FLEXVIT vīzija

Jau kopš uzņēmuma pirmsākumiem FLEXVIT mērķis ir revolucionāri mainīt to, kā tiek domāts par treniņu gumijām un kā tās tiek izgatavotas, lai saniegtu maksimālu treniņu rezultātu. Zīmola īpašā uzmanība, kas veltīta tikai un vienīgi gumiju izstrādei, ir ļāvusi izveidot plašu gumiju klāstu, kas ir izstrādātas precīzi un ar stilu, lai nevainojami iederētos modernā un kustīgā dzīvesveidā.

 

Izglītības iespējas

FLEXVIT piedāvā ne tikai augstākās klases treniņu gumijas, bet arī specializētus kursus, lai demonstrētu savu produktu plašās iespējas. Kurss "Bands Reloaded - BASIS" iepazīstina iesācējus ar funkcionālo treniņu izmantojot pretestības gumijas un inovatīvo DAILY 7 vingrinājumu konceptu, uzsverot ilgtspējīgu un regulāru treniņu. Savukārt, kurss "Bands Reloaded - PRO" padziļināti iepazīstina ar funkcionālo anatomiju, korekcijas metodēm un radošiem veidiem, kā uzlabot vingrinājumus, izmantojot pretestības lentes.

 

 

FLEXVIT mobilā lietotne

Tiem, kas vēlas uzlabot savu funkcionālo treniņu pieredzi, FLEXVIT piedāvā īpašu lietotni ar vairāk nekā 400 ekskluzīviem vingrinājumiem.

Lietotnē, kas piemērota visiem fitnesa līmeņiem, ir pieejami video, pilni treniņi un kopienas platforma, kurā dalīties pieredzē un iedvesmā. Daily 7 koncepts, kas balstīts uz kustību modeļiem, nevis atsevišķiem muskuļiem, veicina holistisku pieeju treniņiem.

Lejuplādē aplikāciju bezmaksas Google Play vai App Store un atklāj jaunas treniņu iespējas ar pretestības gumijām!

FLEXVIT apņemšanās nodrošināt kvalitāti, inovācijas, izglītību un kopienu izceļ to fitnesa pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai esat pieredzējis sportists, treneris vai vienkārši fitnesa entuziasts, FLEXVIT treniņu gumijas un izglītojošie resursi piedāvā vispusīgu pieeju, lai sasniegtu jūsu sportiskos, fitnesa un rehabilitācijas mērķus.

Iepazīstieties ar piedāvāto FLEXVIT produktu klāstu un piešķir saviem treniņiem jaunu jaudu!