HydroMassage

HydroMassage

Serving Wellness, Recovery, and Physical Therapy Markets

Par uzņēmumu

HydroMassage, kuru 1989. gadā dibināja Pols Lunters, ražo labākās ūdens masāžas gultas un krēslus, kas piedāvā unikālu, novatorisku masāžas pieredzi. Sporta klubu biedri var atpūsties un atgūties pēc treniņa, izmantojot vien 10 minūšu sesiju dienā.

30 gadu pastāvēšanas laikā HydroMassage ir ieguvis pieredzi, kas kalpo dažādām vajadzībām. Uzņēmuma sākuma gadi galvenokārt bija vērsti uz manuālās terapijas un kiropraktikas tirgiem,  jo masāžas gultas un krēsli bija ideāli piemēroti kā iesildīšanās pirms citiem manuālās terapijas veidiem. Gadiem ejot, HydroMassage paplašināja savu darbību fitnesa nozarē, sadarbojoties ar lielām fitnesa kompānijām un tūkstošiem klubu.

Starptautiski HydroMassage ir laba sadarbība ar vairākiem līdzīgiem lieliem uzņēmumiem no Latīņamerikas, Eiropas, Tuvo Austrumu un Āzijas un Klusā okeāna valstu tirgiem.

HydroMassage  var palīdzēt fitnesa klubiem palielināt savu premium abonementu pārdošanas apjomus vai gūt papildu ieņēmumus, izmantojot uz rekreāciju balstītu pakalpojumu, kuru noteikti novērtēs kluba biedri.

 

Kā tas iekļaujas tendencē, piedāvāt rekreācijas iespējas sporta klubos?

Pēdējo gadu pieaugošs pieprasījums pēc sporta klubu dalībnieku labsajūtas iespējā ir pastiprinājis ne tikai muskuļu atveseļošanās nozīmi, bet garīgās labsajūtas aspektus. Sporta klubi iegulda līdzekļus, lai rekreācijas telpas padarītu par izcilākām funkcijām viņu klubos, izmantojot HydroMassage un citu, piemēram, perkusijas terapiju.

Vajadzība pēc rekreācijas šķiet, arvien vairāk popularizējas pasaulē pēc COVID. HydroMassage turpina izpētīt veidus, kā pievienot vērtību klubiem ar produktiem un pakalpojumiem, kas paredzēti gan fiziskās, gan garīgās labsajūtas uzlabošanai.

Kaut arī, pagājušais gads bija viens no nozarē izaicinošākajiem gadiem, interese par HydroMassage ir palielinājusies, pateicoties cilvēku vēlmei pēc procedūrām, kuru veikšanai nav nepieciešama cita persona.

 

Fitnesa, rekreācijas un garīgās veselības apvienošana

Jebkuras sarežģītas situācijas ir saistītas gan ar grūtībām, gan ar iespēju izkļūt no tām, esot labākiem nekā iepriekš. HydroMassage vadītāji uzskata, ka šogad atveseļošanās nozīmē daudz vairāk  nekā jebkad agrāk. Kluba biedriem tas nozīmē ne tikai fizisku, bet arī garīgu un emocionālu atveseļošanos. Tā ir iespēja sniegt pakalpojumus, kas var palīdzēt mazināt stresu un trauksmi un palīdzēt dzīvot laimīgāk.

HydroMassage ir pārliecināts, ka klubi, kas nodrošina uz fiziskās un garīgās labsajūtas balstītus atjaunošanas pakalpojumus, iegūs visvairāk. Pat ja digitālās fitnesa iespējas ir šeit uz palikšanu, pakalpojumi, kā piemēram, HydroMassage, ir lielisks veids, kas dos  cilvēkiem vēl vienu iemeslu atgriezties fitnesa klubos.

Hidromasāžas terapija

Hidromasāžas krēslu terapijā siltas ūdens strūklas pārvietojas uz priekšu un atpakaļ pa visu ķermeni, šo ūdens strūklu spiedienu var mainīt, pielāgojot to sava ķermeņa vajadzībām. Hidromasāžas krēsls ir aprīkots ar drošu,  ūdensizturīgu barjeru, no kvalitatīviem materiāliem.

 

HydroMassage priekšrocības:

1. Sāpju novēršana

Ūdens masāžas terapijā izmantotais remdenais ūdens palīdz piegādāt skābekli Jūsu plecu, kakla, muguras, roku un kāju muskuļiem, vienlaikus atbrīvojot muskuļus un locītavas no spriedzes un mazinot sāpes.

2. Ķermeņa attīrīšana

Ar ūdens spiediena palīdzību hidromasāžā no muskuļiem un audiem tiek izvadīti kaitīgie toksīni. Tas uzlabo limfas plūsmas cirkulāciju, vienlaikus attīrot ķermeni.

3. Labāka asinsrite

Hidromasāža nodrošina ļoti labu muskuļu sasilšanu. Tas arī paātrina dziedināšanas procesu, pie muskuļu ievainojumiem vai mezgliem.

4. Stress un trauksme

15-20 minūšu hidromasāža ir slavena ar savām stresa mazināšanas īpašībām. Tā lieliski darbojas pret stresu un trauksmi, atbrīvojot endorfīnus asinīs.

 

 

 

Īpašie produkti