5 sportiskas Ziemassvētku dāvanu idejas

5 sportiskas Ziemassvētku dāvanu idejas

Ziemassvētku laiks ir dāvināšanas laiks. Kā izvēlēties piemērotu dāvanu cilvēkam, kuram sports ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa? Reizēm ideālās dāvanas meklējumi var sagādāt stresu, tāpēc šajā rakstā esam apkopojuši dažas populāras idejas sportiskām Ziemassvētku dāvanām.

 

 

1. Dāvanas specifiskiem sporta veidiem

Ja meklē dāvanu futbolistam, basketbolistam vai hokejistam, vērts ieskatīties mūsu veikala sadaļā “Sports”. Šeit atradīsiet tādus treniņu aksesuārus, kā piemēram, mini hokeja vārtus, mini futbola vārtus vai futbola treniņam piemērotu spēriena precizitātes uzlabošanas rīku, kā arī jautru mini basketbola groza versiju, kuru īpaši iecienījuši bērni un kas lieliski noderēs arī Ziemassvētku un Jaunā gada izklaidēs!

 

 

2. Valkājamās ierīces

Gandrīz ikvienam, kurš ikdienā nodarbojas ar sportu, ir vismaz viens pulsometrs vai pulsa josta. Tehnoloģijas attīstās un iespēju, kā izmantot modernās tehnoloģijas treniņos, paliek arvien vairāk. Ja meklē dāvanu kādam, kurš ir “gadžetu” cienītājs, ieskaties sadaļā “Viedais fitness”. Šeit atradīsiet pulsometrus, pulsa jostas un aksesuārus no tādiem ražotājiem kā Myzone, Sigma un Polar. Universāla dāvana ir maināmā pulsa josta Myzone Switch ar maināmu sensoru, kuru var piestiprināt pie vienas no 3 jostām  – krūšu, plaukstas locītavas un augšdelma.

 

 

3. Pašmasāžas rīki un perkusīvās terapijas ierīces

Kompakts pašmasāžas rīks, kuru viegli ielikt somā un paņemt līdzi, ir oriģināla un praktiska dāvana, kas patiks ikvienam sportistam! Šāda dāvana lieliski noderēs, lai palīdzētu ķermenim vieglāk atjaunoties pēc treniņiem. Pašmasāžas rīki ne tikai iedarbojas uz muskuļiem, bet arī uzlabo asinsriti kopumā un pat stimulē vielmaiņu! Ieskaties mūsu “Fizio” sadaļā un izvēlies kādu no Theragun by Therabody perkusīvās terapijas masāžas pistolēm vai kādu no pašmasāžas rīkiem no tādiem zīmoliem kā Trigger Point, Togu, TRX vai SKLZ.

4. Vingrošanas paklājs

Kvalitatīvs paklājs vingrošanai, jogai vai pilatēm ir neatņemama treniņu aprīkojuma sastāvdaļa ikvienam fiziski aktīvam cilvēkam. Ja kāds no Taviem draugiem vai radiem jau ilgi sapņo par savu vingrošanas paklāju, iesakām izvēlēties kādu no Šveices ražotāja Airex paklājiem, kuru kvalitāte nekad nepieviļ! Ja tomēr dāvanas budžets ir ierobežots un meklē mazliet izdevīgāku variantu, aicinām aplūkot arī vingrošanas paklājus no tādiem zīmoliem kā Escape, TRX, Harbinger vai SKLZ. Arī paklāju glabāšanas un pārnēsāšanas aksesuāri vienmēr noder ikvienam, kuram jau ir vingrošanas paklājiņš - soma ērtākai paklāja pārnēsāšanai vai siksna, kas ļaus paklājiņu nēsāt uz pleca. 

 

 

5. Fitnesa un spēka pretestības gumijas

Viens no kompaktākajiem treniņu aksesuāriem ir fitnesa un spēka pretestības gumijas. Tās ir universālas un var izmantot jogas, fitnesa un rehabilitācijas nodarbībās, kā arī mājas treniņos. Darbības princips ir pavisam vienkāršs – katrai gumijai ir noteikta pretestība, kuru pārvar izmantojot tikai muskuļu spēku. Ja vēlies Ziemassvētku dāvanai pievienot kādu nieciņu, tad mini gumijas no TRX, Flexvit vai SKLZ būs lieliska izvēle!

Šīs ir tikai dažas idejas sportiskām Ziemassvētku dāvanām no mūsu plašā fitnesa un sporta preču klāsta. Izvēles iespēju ir tik ļoti daudz – atrodi saviem draugiem un radiem piemērotāko!

 

Īpašie produkti

SKLZ Mini fitnesa gumijas

SKLZ Mini fitnesa gumijas

SKLZ
19.90
Polar A360 Rozā, M
-21%

Polar A360 Rozā, M

Polar
156.99 199.20 €
Triggerpoint GRID VIBE PLUS vibrejošais pašmasažas rullis

Triggerpoint GRID VIBE PLUS vibrejošais pašmasažas rullis

Trigger Point
149.89
MYZONE® MZ-Switch josta
-15%

MYZONE® MZ-Switch josta

Myzone
135.15 159.00 €
FLEXVIT Chain auduma gumija oranža, viegla

FLEXVIT Chain auduma gumija oranža, viegla

FLEXVIT
23.18
SKLZ PRO MINI HOCKEY

SKLZ PRO MINI HOCKEY

SKLZ
49.90
Pro Mini Soccer

Pro Mini Soccer

SKLZ
29.90