Brauc ciemos - izmēģini sporta un fitnesa inventāru!

Brauc ciemos - izmēģini sporta un fitnesa inventāru!

Izmēģini pirms iegādājies

 

Atbrauc ciemos un izmēģini sen noskatīto kardio trenažieri!

 

 

Kā ir redzams videoklipā, pie mums visas fitnesa un sporta preces ir pieejamas uz vietas, apskatīšanai, izmēģināšanai un pat salīdzināšanai, ja tieši Tu nevari izvēlēties starp, piemēram, LifeSpan E5i un LifeFitness E1 Eliptisko trenažieri, tad gaidam Tevi ciemos, lai konsultētu un ieteiktu pašu labāko pēc Tavām vēlmēm, iespējām un atvēlēto trenažiera vietu mājās. Mūsu birojs atrodās Rīgā, Brīvības Gatve 439, turpat arī ir mūsu “show rooms”, kurā varat apskatīt un izmēģināt tādus zīmolus kā Life Fitness, LifeSpan, ICG, Gravity, Concep2 un Reebok trenažierus. Kā arī mūsu offisā ir izvietotas daudzas fitnesa, pašmasāžas un jogas preces, piemēram, Triggerpoint, SKLZ, Gravity, Thergaun, Airex un daudz citu zīmolu.

 

 

 

 

Ofisā mums arī ir trīs ļoti zinoši un atbildīgi pārdevēji, kuri ieteiks Jums pašu labāko preci tieši Jums. Pārdevēju pieredze ir neizmērāma, jo viņi darbojas ar sporta zāles aprīkošanu jau vairāk kā 7 gadus. Ja Jūs esat bijuši tādās sporta zālēs kā Lemon Gym, Mūsu fitness, Global Fitness, Only fitnessa klubs, un jums ir patikusi trenažieru kvalitāte, pats izkārtojums, dizains vai pat trenažieru sortiments, tad Jūs zināt no kurienes tas ir nācis, no mūsu veikala ar kvalitatīvu un profesionālu konsultāciju no mūsu zinošajiem kolēģiem. Ja jau ieminējāmies par sporta zālēm, tad varam palielīties, ka 2021. gadā esam aprīkojuši 61 trenažieru zāli, gan uzņēmumiem, gan sporta kompleksiem, gan pašvaldīmām un daudzām, citām iestādēm. Ja esi bijis sportot uz sporta zāli, ir liela iespēja, ka esam to aprīkojuši, jo kopumā mūsu porfolio sastāvo no vairāk nekā 450 aprīkotām sporta zālēm Baltijā.

 

Videoklipā bija redzami tādi trenažieri kā - LifeSpan C3I velo trenažieris, ICG IC4 velo trenažieris, Life Fitness Heat Row airēšanas trenažieris, Reebok GX50 eliptiskais trenažieris, Life Fitness E1 eliptiskais trenažieris, un ja Tevi ieeinteresēja kaut viens no tiem trenažieriem, tad Tu zini, ka atrodamies Rīgā, Brīvības Gatve 439, un gaidam Tevi ciemos!

 

 

Īpašie produkti

Velotrenažieris IC4

Velotrenažieris IC4

Indoor Cycling Group
2072.29
Pasūtīt
Lifespan C3i velo trenažieris
-17%

Lifespan C3i velo trenažieris

Lifespan
900.00 1087.79 €
E1 Eliptiskais trenažieris ar GO konsoli

E1 Eliptiskais trenažieris ar GO konsoli

Life Fitness
3086.04
Lifespan E5i Pluss Eliptiskais trenažieris
-20%

Lifespan E5i Pluss Eliptiskais trenažieris

Lifespan
1758.00 2198.90 €
Reebok One Series GX50 Eliptiskais trenažieris
-17%

Reebok One Series GX50 Eliptiskais trenažieris

Reebok
453.00 543.00 €