PAR MUMS

PAR MUMS

Laipni lūdzam, Fitstore! — Jūsu pirmājā izvēlē visām fitnesa precēm, kuras nepieciešamas aktīva dzīvesveida uzturēšanai — treniņu aprīkojumam, fitnesa piederumiem un aksesuāriem, pašmasāžas rīkiem un sporta uzturam.            

Mēs piedāvājam Jums labākos fitnesa produktus, koncentrējoties uz kvalitāti, personalizētu klientu apkalpošanu un pēcpārdošanas servisu.

Mūsu uzņēmums, G Fitness, tika dibināts 2003. gadā (bet mūsu vadība nozarē strādā jau kopš 1996. gada!) un ir mērojis garu ceļu no tā pirmsākumiem, aprīkojot sporta un fitnesa klubus, korporatīvās trenažieru zāles, fitnesa zāles un studijas, viesnīcu sporta zāles un fizioterapijas centrus, lai kļūtu par līderi mūsu reģionā. Tagad esam apkopojuši visu savu profesionālo pieredzi, lai to piedāvātu Jums!

 

 

Mūsu misija

Mūsu biznesa attīstības esence, kas mūs ik rītu iedvesmo darbā, ir mērķis nodrošināt, lai pēc iespējas vairāk cilvēku Baltijā sāktu dzīvot veselīgāk un iesaistītos regulārās fiziskās aktivitātēs, kas palīdzēs justies labāk un samazināt ikdienas stresa sekas.

Mēs uzskatām, ka sniedzam ieguldījumu sava mērķa sasniegšanā, piedāvājot kvalitatīvu, drošu, ilgtspējīgu fitnesa aprīkojumu un personalizētas konsultācijas no zinošiem darbiniekiem, kas palīdzēs izvēlēties katram cilvēkam piemērotāko produktu, ko viņš regulāri lietos,  sasniedzot savus fitnesa mērķus.

 

Kas padara mūs unikālus?

  • Nodarbojamies ar garantijas gadījumiem (remonts vai maiņa atkarībā no bojājuma veida).
  • Mums ir plaša noliktava ar vairāk nekā 20 000 dažādu preču tajā, kā arī veikals, kurāvarat apskatīt, izmēģināt un iegādāties preces uz vietas.
  • Piedāvājam produktus, kurus izvēlas PRO segments (sporta klubi, studijas, trenažieru zāles, treneri).
  • Mūsu pievienotā vērtība – kvalitatīvas konsultācijas.
  • Premium zīmolu portfelis.
  • Mēs esam oficiālais izplatītājs un bieži vien pat ekskluzīvs pārstāvis Baltijā vairākiem ražotājiem.
  • Sava produktu līnija – Gravity.
  • Mēs ceram, ka Jums patiks mūsu produkti tikpat ļoti, cik mums pašiem patīk tos piedāvāt Jums! Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.