Fitness mājās - idejas savai mājas sporta zālei

Fitness mājās - idejas savai mājas sporta zālei

Ja kādam jautāsiet, cik svarīgi ir palikt formā un būt veselam, atbilde bez šaubām būs – ĻOTI! Tomēr, lai būtu labā fiziskā formā, ir nepieciešams laiks, un grūtākais ir vienkārši palikt konstantam ar saviem treniņiem. Bieži vien mēs atrodam daudz attaisnojumu, lai atliktu treniņu piemēram, laika trūkums, nogurums, slikti laikapstākļi un tā tālāk, taču ir veids, kas ļaus jums atbrīvoties no tiem uz visiem laikiem... izveidojiet sporta zāli mājās!

Mājas trenažieru zāle var būt lielisks ilgtermiņa ieguldījums, papildus vairākām priekšrocībām; tā jūs varētu arī ietaupīt ievērojamu naudas summu, kas tiek iztērēta transportam un dalības maksām sporta zālēs. Turklāt pārdomāta mājas trenažieru zāle ir brīnišķīgs veids, kā nodrošināt, ka jūs neizlaidīsiet treniņus un nav labākas vietas, kur atrast motivāciju kā mājās. Ir daudz veidu, kā izveidot savu treniņu telpu, un jūs varat to izveidot jebkurā vietā jūsu mājās. Tas var būt pagrabā vai garāžā.  Pat telpas stūri var pārvērst par treniņu zonu, novietojot kādu kardio trenažieri, piemēram, skrejceliņu, velotrenažieri vai elipteri un dažus svarus – hanteles, stieņus un/vai svara bumbas. Vai arī pārvērtiet vecus bēniņus par treniņu zonu, un jau pavisam drīz jūs pamanīsiet, cik daudz plusu tai ir.

 

 

Lieliska ideja ir arī mājas sporta zāles apvienošana ar dušu vai terasi. Apvienošanas ar dušu gadījumā jums būs ļoti ērta trenažieru zāle, kurā varēsiet kārtīgi pasvīst un pēc tam uzreiz nomazgāties. Jūs varat nokrāsot sienas vai piekarināt plakātus ar kaut ko, kas jūs iedvesmo. Uzstādiet stereo vai TV, lai sniegtu stimulāciju un izklaidi, kas padarīs jūsu treniņus patīkamākus un noņems domas, trenējoties uz kardio trenažieriem. Varat arī uzstādīt dažus spoguļus – tas ne tikai ļaus redzēt sevi, bet arī padarīs telpu vizuāli lielāku. Tomēr mēģiniet izvairīties no pārāk daudz dekorācijām - saglabājiet vietu sporta aprīkojumam un treniņu zonai.

Iedvesmai,  šeit ir dažas pārsteidzošas mājas trenažieru zāles idejas, kas palīdzēs īstenot jūsu treniņu mērķus!