Theragun masāžas ierīču salīdzinājums - kuru modeli izvēlēties ?

Theragun masāžas ierīču salīdzinājums - kuru modeli izvēlēties ?

Perkusijas masāžas ierīču izmantošana ir jaunākā tendence - iesildoties pirms treniņa vai atsildoties pēc tā. Šie masāžas rīki nodrošina muskuļu stimulāciju, lai uzlabotu asinsriti. Theragun popularitāte ir manāmi augusi pēdējā laikā, lielā mērā pateicoties iespaidīgiem palēninātiem video, kurus savos sociālos kontos, publicējuši sportisti un treneri no visas pasaules. Šajā rakstā esam apkopojuši informāciju par to, kā darbojas Theragun masāžas pistole, kādas ir tās priekšrocības, kā arī izveidojām Theragun modeļu salīdzinājumu. 

Kas ir perkusīvā terapija un kā darbojas Theragun?

 

Theragun ir masāžas ierīce, kuru izmanto, lai mazinātu muskuļu saspringumu un sāpes. Šo ierīci izmanto arvien vairāk cilvēku, sākot no sporta entuziastiem līdz profesionāliem sportistiem. Dr. Džeisons ir rādījis daudz lielisku produktu un izgudrojumu. Ārsts guva traumu un meklēja veidus, kā paātrināt atveseļošanās periodu. Tā viņš radīja Theragun pašmasāžas ierīci. 

Masāžas pistoles izmanto terapijas veidu, ko sauc par perkusijas terapiju, vienlaikus veicot maigu, relaksējošu un dziļu audu masāžu ar ātru, koncentrētu impulsu vai vibrāciju palīdzību. Theragun ierīce parasti sastāv no motorizētas galvas, kas savienota ar dažādiem stiprinājumiem, lai nodrošinātu ātras perkusijas kustības mērķa muskuļiem. Theragun ierīces perkusīvās terapijas unikālā konstrukcija un tehnoloģija padara to par ļoti daudzpusīgu terapiju. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties veikt dziļu audu masāžu vai maigu un relaksējošu masāžu, jaunākie zinātniski pētījumi liecina, ka perkusīvā terapija efektīvi stimulē asins plūsmu, atslābina saspringtos muskuļus un veicina vispārējo muskuļu atjaunošanos.

Elite

Kādas ir Theragun priekšrocības?

 

  1. Mazina sāpes - Perkusiju terapija ir bez medikamentiem pieejams risinājums tādu simptomu kā sāpes un diskomforts novēršanai.
  2. Uzlabo asinsriti - Uzlabota asins plūsma ir ļoti svarīga atveseļošanās procesā - tā palīdz piegādāt svarīgākās uzturvielas muskuļiem un izvadīt vielmaiņas atkritumproduktus, tādējādi veicinot ātrāku muskuļu atjaunošanos.
  3. Mazina pienskābes daudzumu - Theragun dziļā audu apstrāde palīdz noārdīt pienskābi un citus toksīnus, kas var uzkrāties muskuļos.
  4. Uzlabo kustības amplitūdu - Theragun uzlabo mobilitāti un kustību diapazonu. Cal Poly Pomona Human Performance Lab veica zinātnisku pētījumu, izmantojot Theragun, un atklāja, ka viena Theragun procedūra uzlabo ķermeņa apakšējās daļas kustīgumu.
  5. Padara atjaunošanos efektīvāku - Theragun perkusijas terapija, kas ilga 2 minūtes, bija tikpat efektīva atveseļošanās procesā kā 15 minūšu ilga manuālā terapija, kas to padara par efektīvāku atveseļošanās risinājumu.

 

Theragun salīdzinājums - kuru modeli izvēlēties?

Izvēlēties pareizo Theragun modeli var būt sarežģīts uzdevums, īpaši, ja par to dzirdat pirmo reizi. Tāpēc esam apkopojuši informāciju par Theragun modeļiem un to funkcijām, lai palīdzētu Jums izvēlēties savām vajadzībām vispiemērotāko.

 

  

Modeļi :

Relief

Jaunums

 Sense

Jaunums

Prime

Elite

Pro plus

Jaunums

Pro

Mini

Vislabāk piemērotsĒrts atvieglojums ikdienišķām sāpēm 

Relaksējošs atvieglojums no ikdienišķām sāpēm un stresa

Spēcīgs atvieglojums darbīgam dzīvesveidamAtlētiska atveseļošanās aktīvam dzīvesveidamVairāku terapiju atjaunošanās sportistiem un profesionāļiemSpēcīgs atvieglojums smagam dzīvesveidamPārnēsājama palīdzība, kad esat ceļā
Masāžas intensitāte

 10 mm amplitūda

12 mm amplitūda

16 mm amplitūda

16 mm amplitūda

16 mm amplitūda

16  mm amplitūda

12 mm amplitūda

DizainsViegli lietojams, vadība ar vienu poguLCD ekrāns ar iebūvētām rutīnām Vienkārša, lietotājam draudzīga vadībaOLED ekrāns, lai pārvaldītu masāžas ātrumu un spēkuLCD ekrāns ar iebūvētām rutīnām OLED ekrāns ar iebūvētām rutīnāmMazs, viegls un viegli pārnēsājams
Satveres veidsPatentēts trīsstūra rokturis, kas sasniedz lielāku ķermeņa daļu nekā citas ierīces.Patentēts trīsstūra rokturis, kas sasniedz lielāku ķermeņa daļu nekā citas ierīces.Patentēts trīsstūra rokturis, kas sasniedz lielāku ķermeņa daļu nekā citas ierīces.Patentēts trīsstūra rokturis, kas sasniedz lielāku ķermeņa daļu nekā citas ierīces.Patentēts trīsstūra rokturis, kas sasniedz lielāku ķermeņa daļu nekā citas ierīces.Patentēts trīsstūra rokturis, kas sasniedz lielāku ķermeņa daļu nekā citas ierīces.Viegli turams rokturis
Therabody aplikācijaPiekļuve vizuālajām rutīnāmBluetooth savienojums vadāmām rutīnām un ierīces pielāgošanaiBluetooth savienojums, lai veiktu vadītas rutīnasBluetooth savienojums vadāmām rutīnām un ierīces pielāgošanaiBluetooth savienojums vadāmām rutīnām un ierīces pielāgošanaiBluetooth savienojums vadāmām rutīnām un ierīces pielāgošanaiBluetooth savienojums, lai veiktu vadītas rutīnas
Sirds ritma sensors

-

+

-

-

+

-

-

Vadīts elpošanas process

-

+

-

-

+

-

-

Iebūvētās programmas

-

5

-

-

5

4

-

Uzgaļi

3

4

4

5

5

6

3

Masāžas ātrumi

3

5

5

5

5

5

3

FDA reģistrēts

+

+

+

+

+

+

+

Papildterapijas

-

-

-

-

  • LED terapija
  • Vibrācijas terapija
  • Siltuma terapija
  • Aukstuma terapija (iegādājama atsevišķi)

-

-

 

Īpašie produkti

Therabody Theragun Mini melns (2.0)

Therabody Theragun Mini melns (2.0)

Therabody
199.00
Therabody Theragun G5 PRO (5. paaudze)

Therabody Theragun G5 PRO (5. paaudze)

Therabody
599.00
Therabody Theragun Mini Desert Rose (2.0)

Therabody Theragun Mini Desert Rose (2.0)

Therabody
199.00
Therabody Theragun G5 Elite (5. paaudze)

Therabody Theragun G5 Elite (5. paaudze)

Therabody
399.00

Citi raksti

Theragun
Theragun

Theragun

Theragun ir masāžas ierīce, kuru izmanto, lai mazinātu muskuļu saspringumu un sāpes. Šo ierīci izman...

Lasīt vairāk