Kā ir veicies Fitstore.lv 2021. gadā?

Kā ir veicies Fitstore.lv 2021. gadā?

2021. gads Fitstore.lv

 

Paldies, ka bijāt kopā ar mums 2021. gadā! Mums ir prieks, ka Jūs novērtējat mūsu piedāvājumu - plašo pasaulē atpazīstamo zīmolu preču klāstu, apkalpošanas un servisa kvalitāti, zinošus pārdevējus-konsultantus un iespēju izmēģināt preces mūsu veikalā-birojā. Vēlamies augt, attīstīties un uzlabot iepirkšanās pieredzi jums – mūsu klientiem, lai sports būtu vēl pieejamāks gan sporta zālēs, gan arī mājas apstākļos. Tāpēc mūsu 2022. gada lielais mērķis ir padarīt sportu Baltijā un Somijā vēl populārāku, lai drošs un ilgtspējīgs sporta un fitnesa ekipējums būtu viegli pieejams visiem! Mūsu papildus pienesums šī mērķa sasniegšanai  ir profesionālas apmācības treneriem Baltijā un Somijā, lai viņi savā darbā ar klientiem pareizi un pilnvērtīgi pielieto TRX piekares sistēmas, funkcionālo inventāru, spēka aprīkojumu, Theragun atjaunošanās rīkus, un citas preces, kas ir atrodamas mūsu e-veikalā. Mūsu vīzija – palielināt procentuālo īpatsvaru ar cilvēkiem, kuri sporto, jūtas labi un ir fiziski sagatavoti ikdienas izaicinājumiem!

Šajā bloga rakstā mēs vēlējamies padalīties ar 2021. gada datiem par mūsu attīstību, sasniegto cilvēku skaitu, un fitnesa inventāru, ko esat iecīnījuši.

 

 

 

 

2021. gadā fitstore e-veikali Baltijā ir sasnieguši apgrozījumu 421’088 Eur, kas ir par 4 reizēm lielāks nekā pērn. gadā, kas apliecina, ka mēs attīstāmies, sekojam līdzi tendencēm, kā arī pieskaņojam sortimentu jūsu vēlmēm un interesēm. 2021. gadā esam pārdevuši 6532 sporta un fitnesa preces caur fitstore vietnēm Baltijā, kas priekš šauras nišas veikala ir gana daudz! Kopā tika veikti 2798 pirkumi. Un mums pats svarīgākais skaitlis ir online apkalpoto klientu daudzums – 1824. Liels paldies Jums, ka iepirkāties pie mums un uzticaties mūsu pārstāvēto zīmolu un servisa kvalitātei!

 

 

 

 

Šajā bildē 2021. gada top 10 sporta un fitnesa zīmoli pēc apgrozījuma. Mūsu pašu zīmols – Gravity ir viens no iecienītākajiem. Pēc šīs bildes varam secināt, ka Jums ir ļoti svarīga atjaunošanas pēc treniņiem, jo divi zīmoli no 10 pārstāv šo kategoriju (pašmasāžas ruļļi, bumbas un masāžas pistoles). Tā kā esam šo zīmoli vienīgie tiešie oficiālie pārstāvi, tad mūsu sortimentā ir visplašākais šo preču klāsts un arī pieejams garantijas serviss. Sekojiet mūsu soctīkliem, lai būtu starp pirmajiem, kas uzzin par Baltijā pieejamiem jaunumiem no pasaules vadošākiem zīmoliem.

 

 

 

 

 

 

Šajā bildē 2021. gada top 10 pārdotākās sporta un fitnesa preces pēc skaita. Visvairāk bija iecienītas TRX mini bands gumijas, kas ir pašsaprotami, jo tās ir kompaktas, viegli izmantojamas mājas apstākļos un palīdz uzturēt sevi labā formā. Otrajā vietā ir TRX Move (vieglākais un pieejamākais no TRX piekāres sistēmu komplektiem). Trešajā vietā ir jogas, staipīšanās un vienkārši komfortablas sportošanas cienītāju zīmols – Airex ar preci – Fitline 180. Ceturtajā vietā ir brīvo svaru kategorijas prece – Gravity A saliekamas 15 kg hanteles (jūs noteikti esat iecīnījuši cenas-kvalitātes attiecību). Piektajā vietā ir TRX HOME2, kas ir labākais aprīkojums mājas sportošanai – efektīvs, kompakts, viegli regulējams un ilgtspējīgs.

 

Vēlamies vēlreiz pateikties tiem, kas izvēlējās mūs, kā savu sporta un fitnesa inventāra e-veikalu!

 

Novēlām Jums sporta sasniegumu pilnu 2022 gadu!

 

Īpašie produkti

SKLZ lecamaukla

SKLZ lecamaukla

SKLZ
19.90
SKLZ Mini fitnesa gumijas

SKLZ Mini fitnesa gumijas

SKLZ
19.90
TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts
-15%

TRX HOME 2 piekares sistēmas komplekts

TRX
195.45 229.95 €
TRX MOVE Piekares sistēmas komplekts
-20%

TRX MOVE Piekares sistēmas komplekts

TRX
103.95 129.95 €
TRX BURN Piekares Sistēmas komplekts
-15%

TRX BURN Piekares Sistēmas komplekts

TRX
152.95 179.95 €