6 no labākajiem skrejceliņiem mājas treniņiem, kurus varat iegādāties fitnesaveikals.lv

6 no labākajiem skrejceliņiem mājas treniņiem, kurus varat iegādāties fitnesaveikals.lv

Galvenokārt labākais skrejceliņš ir tas, kas būs vislabāk piemērots Jūsu personīgajam treniņu plānam. Neatkarīgi no tā, cik liels vai mazs ir Jūsu fitnesa mērķis, skriešana ārā ne vienmēr ir vilinoša opcija.

Skrejceliņš izslēgs dažus no biežākajiem attaisnojumiem, ko cilvēki izmanto, lai izlaistu skriešanas treniņu: laikapstākļi un laiks. Ja trenējaties iekštelpās, 5 līdz 10 minūtes, ko ietaupīsiet, sagatavojoties iziet no mājas, var būt izšķirošs lēmumam par vai pret treniņu.

Kāds ir labākais skrejceļš?

Tātad, tas ir noticis, un Jūs esat gatavs investēt skrejceliņā. Tas ir lieliski. Tagad atliek tikai izlemt, kuru modeli izvēlēties. Mēs palīdzēsim — šeit ir mūsu labākie ieteikumi — no budžeta līdz augstākās klases skrejceliņiem.

•            Labākais skrejceliņš zem 600 EUR:  https://fitnesaveikals.lv/kardio/skrejcelini/gravity-attacus-gt100-kompakts-saliekams-skrejcels

•             Labākais skrejceliņš tiem, kas meklē sporta zāles kvalitātes pieredzi: https://fitnesaveikals.lv/kardio/skrejcelini/life-fitness-integrity-classic-serijas-skrejcels

•            Labākais skrejceliņš, kas vislabāk imitē skriešanu brīvā dabā:  https://fitnesaveikals.lv/kardio/skrejcelini/life-fitness-t5-skrejcelins-ar-go-konsoli

•            Labākais skrejceliņš tiem, kuri vēlas ieguldīt kārtīgā skrejceliņā: https://fitnesaveikals.lv/kardio/skrejcelini/life-fitness-t3-skrejcels-ar-go-konsoli

•            Labākais skrejceiņš augumā garākiem lietotājiem, kuriem nepieciešama garāka skrejvirsma: https://fitnesaveikals.lv/kardio/skrejcelini/lifespan-tr7000i-skrejcels

•            Labākais skrejceļš tiem, kuri to visu vēlas par saprātīgu cenu:  https://fitnesaveikals.lv/kardio/skrejcelini/lifespan-tr2000it-saliekamais-skrejcelins

Kāpēc vajadzētu ieguldīt labā skrejceliņā?

Ja Jums iepriekš nav bijusi aizraušanās noskriet vairākus kilometrus uz skrejceliņa, tā nebūt nav Jūsu vaina. Skrejceliņiem ir slikta reputācija, jo tie bieži vien ir pirmais trenažieris, ko izmanto iesācēji sporta zālēs. Tā kā daudzi cilvēki baidās no skrejceliņiem, to daudziem plusiem netiek pievērsta vajadzīgā uzmanība, bet ticiet mums, uz skrejceliņa pavadītajam laikam nav jābūt garlaicīgam.

Gan skriešana regulārā tempā, gan intervālā skriešana ir lieliska izvēle treniņam uz skrejceļa. Varat saglabāt sava skriešanas ātruma konsekvenci, izmantojot taimeri, lai nodrošinātu, ka intervāli mainās laicīgi. Ar skriešanu paaugstinājumā var viegli optimizēt, iestatot līmeni un ātrumu.

Vai varat izmantot skrejceliņu ilgākiem skrējieniem?

Maratona skrējieni var būt nedaudz biedējoši, taču apkārtējās vides kontrole var palīdzēt Jums noskriet vairāk. Sākot ar ērto piekļuvi ūdens pudelei un beidzot ar sava mīļāka seriāla skatīšanos Netflix – tas viss tiks laikam paiet daudz ātrāk.

Kāpēc skrejceliņš būs labs ieguldījums?

Tāpat kā jebkurš cits fitnesa aprīkojums, arī labākie skrejceliņi ne vienmēr ir lēti. Ja meklējat lielu ātrumu, slīpuma iespējas, sirdsdarbības monitoringu un Bluetooth savienojumu, varat sagaidīt, ka trenažiera gala cena paaugstināsies. Ilgtermiņā Jūs redzēsiet tā priekšrocības un savu ieguvumu no skrejceliņa regulārās izmantošanas. Zviedru zinātnieki atklāja, ka ideāla spēka un kardio treniņu kombinācija veido vairāk liesās ķermeņa masas nekā tikai spēka treniņi.

No profesionālajiem skrejceliņiem līdz salokāmiem mājas skrejceliņu variantiem -  tiem pieejamā brīvā vieta būs viens no galvenajiem faktoriem, izvēloties skrejceliņu. Izmēriet savas ārdurvis, ja dzīvojat daudzdzīvokļu mājā, un neaizmirstiet par kaimiņiem. Dažu skrejceliņu klājā ir atlēciens, kas var radīt nelielu troksni, tāpēc padomājiet par troksni ierobežojošām funkcijām.

Ja joprojām neesat pārliecināts, kurš skrejceļš būs Jums labākā izvēle, vienkārši sazinieties ar mums un mēs ar prieku Jums palīdzēsim!